KARS / SARIKAMIŞ - Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul 0474 413 49 90
Adres
KAZIMKARABEKİR MAH. CUMHURİYET CAD. KAZIM KARABEKIR ANADOLU LISESI BLOK NO 57 SARIKAMIŞ / KARS
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kişilik ve karakter gelişimine,toplum kurallarına ve insan haklarına saygılı, sağlığın ve bilgin önemini kavramış, çağın gerektirdiği yeniliklere ayak uyduran, öğrenmeye açık, sağlık sektörünün gelişimine katkıda bulunacak, milli ve mesleki disiplinin gerektirdiği her türlü olgunluğu davranış haline getirmiş, sağlık hizmetlerinin eşit bir şekilde sürekliliğini sağlayabilen, toplum ve ahlak kurallarına saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Hedefimiz; Eğitimin her aşamasında öğrencilerini; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimi rehber edinen, yeniliklere açık, edebi ve sanatsal yaklaşımları gelişmiş, bilişim teknolojileri ve sosyal birimleri yaşamın her safhasında kullanabilen, birden fazla dil öğrenerek farklı kültürlerden daha fazla yararlanabileceği düşüncesini benimsemiş, ulusal ve uluslar arası platformlarda kendisini ifade edebilen, sorumluluk sahibi ve inisiyatif kullanan, dürüst, cömert ve takım çalışması yapan, demokratik lider niteliklerine sahip bir birey olarak yetiştirmektir.
eTwinning Ulusal Kalite Etiketi ´Yeteneğimin Farkındayım´
DOĞAL GAZ